Få din bedrifts onboardingsapp for nyansatte!

Onboardingsapp workshop
Ja takk, meld meg på!

Få gratis tilgang til appen i et år!

I denne workshopen vil du få eksempler på hvordan andre bedrifter har lagt opp sitt onboardingprogram for nyansatte og hvordan de har løst det i sin onbaordingapp. Etter dette, vil vi sammen skreddersy din bedrifts onboarding app og i løpet av dagen vil din bedrift ha en smart preboarding app klar for alle deres nyansatte.

«Onboardingkurset var svært inspirerende, og jeg satt igjen med mye håndfast i etterkant. Jeg fikk tilstrekkelig opplæring på kurset slik at jeg samme dag kunne jobbe selvstendig med utarbeidelsen av prosessen. Jeg likte spesielt godt at det var små grupper på kurset, slik at det gikk an å stille spørsmål og få hjelp der og da. Kan absolutt anbefale kurset til selskaper som planlegger å implementere onboarding som en fast rutine.»
– Caroline Næss, Hyundai

Kursinformasjon:

Tid: 09:00 – 15:00
Dato 1: 05.06.19
Sted: Rådhusgata 23B, Oslo
Lokale: 4human HRM
Pris: 9.990,- (inkludert Onboardingsapp, mat og drikke)*

Husk og ta med egen laptop 🙂

Antall deltakere: Maks 4
*Prisen inkluderer tilgang til en Onboardingsapplikasjon for 10 brukere i et år. Årligavgift tilkommer etter år en i henhold til gjeldende prisliste. Prisen er eks. MVA.

Kursinformasjon:

Tid: 09:00 – 15:00
Dato 1: 05.06.19
Sted: Rådhusgata 23B, Oslo
Lokale: 4human HRM
Pris: 9.990,- (inkludert Onboardingsapp, mat og drikke)*

Husk og ta med egen laptop 🙂

Antall deltakere: Maks 4
*Prisen inkluderer tilgang til en Onboardingsapplikasjon for 10 brukere i et år. Årligavgift tilkommer etter år en i henhold til gjeldende prisliste. Prisen er eks. MVA.

Fordeler

  • Appen trenger ingen integrasjon mot andre systemer
  • Du begynner onboardingen umiddelbart etter kontraktsignering og bruker den nyansattes epostadresse
  • Det betyr at den nyansatte er klar for arbeidsoppgaver allerede den første uken, og er igang med opplæringen og onboardingen allerede FØR sin første arbeidsdag
  • Mellom kontraktsignering og første arbeidsdag er den nyansatte svært mottakelig for informasjon, hvorfor ikke gi dem tilgang på den informasjonen de tørster etter og begynne opplæringen allerede nå?

Ved påmelding får du:

  • Tilgang til appen for 10 brukere i et år
  • Sørger for at alle nyansatte får en like god velkomst uansett hvem i organisasjonen som tar imot de nyansatte, uavhengig av lokasjon eller hvor i bedriften den nyansatte har blitt ansatt.

Hva krever det av deg og din bedrift?

  • På selve kursdagen får du inspirasjon fra hvordan andre bedrifter har strukturert appen
  • Du forbereder deg før kurset ved å få tilsendt et skjema med informasjon som du fyller ut
  • I løpet av kursdagen jobber du inne i selve appen og utarbeider din bedrifters preboardingprogram for deres nyansatte
Trine Landøy
Mobil: 410 67 386
Epost: tl@4humanhrm.no
Hun jobber nå som onboarding ansvarlig for 4human HRM. Tidligere har hun blant annet jobbet som daglig Leder for Silicia- Vestfolds Teknologi inkubator, hun har erfaring fra oljebransjen og jobbet en periode for GCE Node i Kristiansand, har tidligere også utviklet Software (crossboarding), gjennomført IFU prosjekt og hun som stod bak Onboardingtips.no
Hun er en entusiastisk entreprenør og som liker å jobbe i felt hvor teknologi møter mennesket. Hun er opptatt av at HR skal bli en viktig strategi i ledergrupper og jobber for å forenkle og forbedre onboardingsprogrammer, onboarding onlinekurs, onboarding software og onboarding apper.

Meld deg på!

*Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.
KONTAKT OSS
   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev