Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Medarbeidersamtaler

Kontakt oss

Bli bedre på medarbeidersamtaler med 4humanHRM

Går du som arbeidsgiver gjennom et standardskjema når medarbeidersamtaler gjennomføres? Eller legger du skjemaet til side for å fokusere på dialogen mellom deg og arbeidstaker? Det finnes ulik praksis på hvordan samtalene gjennomføres rundt om i landet, og hver arbeidsplass har deres egne metoder. 

Hvilken metode som er best er vanskelig å si, men plattformen Evolution er med på å gjøre disse samtalene mer effektive for både deg og ansatte. Målet er at plattformen skal hjelpe deg som leder med å organisere oppgavene, hvor du kan dokumentere prosessen på en oversiktlig og ryddig måte. For å hjelpe deg på veien har vi utviklet et eget produktark du kan sjekke ut.

Alle samtaler på samme sted

Alle samtaler mellom leder og ansatte vil være på ett og samme sted, slik at en oppfølgingssamtale vil være enkel å gjennomføre. Ved en eventuell ny samtale vil du kunne se hva som ble notert ved forrige møte, i tillegg til at du kan legge til nye kommentarer. Du kan også få varsler på mobilen slik at du er forberedt til neste samtale.

Ansatte vil også få muligheten til å forberede seg til neste samtale i ansattportalen. Etter endt møte vil ansatte få tilsendt et referat for godkjenning. Den ansatte vil ha samme oversikt som leder over hva som ble diskutert og avtalt i samtalen, i tillegg til oversikt over eventuelle tiltak som ble opprettet. Dersom medarbeider trenger mer kunnskap for å fylle sin rolle, utarbeides en mer dyptgående kompetanseplan.

Fordeler for din virksomhet

  • Få tilsendt referat av møtet
  • Sett opp mål og tiltak for forbedring
  • Forhåndsdefinerte samtalemaler
  • Ansatte får mulighet til å forberede seg
  • Ledere får automatiske varsler før samtale
  • Digitale og automatiske prosesser
  • Godkjenn møtereferat i ansattportalen
  • Tilpass egendefinerte samtalemaler
  • Effektive rapporter som er enkelt å analysere

Ikke bare medarbeidersamtaler

Medarbeidersamtaler i 4human HRM bistår ledere med en systematisk og kvalitativ oppfølging av de ansatte. Om ikke bedriften ønsker å bruke de forhåndsdefinerte malene kan bedriften selv utforme sine samtalemaler, som leder vil bruker i sine oppfølginger.

Samtalemalene kan like gjerne være utformet som den klassiske utviklingssamtalene, hyppige utviklingssamtaler eller systematiske evalueringsmøter. Alt etter hva som passer deres bedrift.

4human kunne som eneste leverandør levere på alle områdene ut ifra vår kravspesifikasjon. De andre konkurrerende leverandørene som var med til siste runde kunne levere tilnærmet samme funksjonalitet, men ikke alt som en integrert del av systemet. Blant annet når det gjaldt timeregistrering. For oss var dette viktig.

Les hele historien: Elektronisk personalsystem for en bedrift i stor vekst!

Steinar S. Hansen – HR-Ansvarlig, Mjøs Metallvarefabrikk

De så at sine primærbehov var bedre og enklere ferieregistrering, sjekklister for onboardings- og offboardingsprosesser, oppfølging av prøvetid, medarbeidersamtaler, integrasjoner med Huldt & Lillevik som lønnssystem. Det endte med at Kverneland Bil valgte å gå for 4human som leverandør av HR-system i oktober 2018.

Les hele historien: Standardisering og effektivisering i Kverneland Bil!

Odd Arne Slettebø – CFO, Kverneland Bil

4human HRM var den eneste leverandøren som enklest kunne integrere med Krogh Optikks timeregistrerings- og lønnssystemer. Vi fant en mellomløsning i 4human HRM, og gode integrasjoner gjorde at vi kunne integrere HR-systemet med våre andre bedriftssystem.

Les hele historien: Digitalt HR-system effektiviserer Krogh Optikk!

Ulrica Liljestrand – HR-sjef, Krogh Optikk

Det er ikke er så lett å få alle ledere som jobber med mange andre systemer, forskjellig bakgrunn og arbeidserfaring til å sette seg inn i leder og HR-oppgaver i tillegg til sine daglige arbeidsoppgaver. – 4human fungerer som en bistand til alle lederne, gjennom maler for medarbeidersamtaler og oppfølgingsplaner.

Les hele kundehistorien: Fra Excel til HR-system

Helge Tangen – HR-ansvarlig, Nordic Crane Kynningsrud

Det er viktig at 4human HRM er master for all data som har med personer og gjøre, slik at vi kan ivareta personvern på individ nivå. Det er også viktig at 4human er master for organisasjonsstrukturen. Det vil si at hvis en person bytter rolle og tittel, så får man en organisatorisk endring som oppdateres i skyen og tar med alle data og rettigheter. 4human HRM skal også sende lønnsinformasjon til Huldt&Lillevik.

Les hele kundehistorien her: Espira velger 4human som Master

Kjetil Haugland Johansen – IT-direktør i Espira Gruppen

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev