Integrasjoner i 4human HRM

Kontakt oss

Gode integrasjoner har lenge vært et satsningsområde for 4human HRM. Det er både rasjonelt og sikrere å registrere data i kun ett system for så å overføre til andre systemer. Evolution har API (Web services) som dekker det meste av behovet for overføring av data. Filintegrasjoner håndteres også der dette er aktuelt.

«HRM-systemet som snakker med ditt lønnsystem.»

I tillegg kan det tilbys skreddersydde integrasjoner fra vårt integrasjonsteam som har egne utviklingsressurser. Data som overføres er normalt person- og organisasjonsdata. I tillegg er det ofte behov for å overføre data for arbeidstid og fravær. I tillegg kan det overføres kompetansedata, brukere, lønnsinformasjon etc.

 

Det er viktig at 4human HRM er master for all data som har med personer og gjøre, slik at vi kan ivareta personvern på individ nivå. Det er også viktig at 4human er master for organisasjonsstrukturen. Det vil si at hvis en person bytter rolle og tittel, så får man en organisatorisk endring som oppdateres i skyen og tar med alle data og rettigheter. 4human HRM skal også sende lønnsinformasjon til Huldt&Lillevik.

Les hele kundehistorien her: Espira velger 4human som Master

Kjetil Haugland Johansen – IT-direktør i Espira Gruppen

Det er ikke er så lett å få alle ledere som jobber med mange andre systemer, forskjellig bakgrunn og arbeidserfaring til å sette seg inn i leder og HR-oppgaver i tillegg til sine daglige arbeidsoppgaver. – 4human fungerer som en bistand til alle lederne, gjennom maler for medarbeidersamtaler og oppfølgingsplaner.

Les hele kundehistorien: Fra Excel til HR-system

Helge Tangen – HR-ansvarlig, Nordic Crane Kynningsrud

4human kunne som eneste leverandør levere på alle områdene ut ifra vår kravspesifikasjon. De andre konkurrerende leverandørene som var med til siste runde kunne levere tilnærmet samme funksjonalitet, men ikke alt som en integrert del av systemet. Blant annet når det gjaldt timeregistrering. For oss var dette viktig.

Les hele historien: Elektronisk personalsystem for en bedrift i stor vekst!

Steinar S. Hansen – HR-Ansvarlig, Mjøs Metallvarefabrikk

Ofte stilte spørsmål

  • Kan 4human HRM integreres med tidsstyring? Ja.
  • Har 4human HRM API’er for overføring av data? Ja.
  • Jeg har bestemte behov, kan dere skreddersy integrasjon for oss? Ja.
  • Hvilke lønnssystem integreres 4human HRM mot? Se eksempler på standard integrasjoner under.

Våre standard integrasjoner

Evolution har standard integrasjoner med lønn og timeregistrering.

  • Visma Lønn, Huldt&Lillevik, SAP, Aditro, Xledger og Visma HRM – Lønn
  • Wintid, Tempus, Tidsbanken, Quinyx og Worksoft – Tidsstyring

Les: Espira velger 4human HRM som Master

Espira Group har en multi cloud arkitektur, det vil si en organisatorisk struktur som mer eller mindre ligger i skyen, men ingen av disse snakker sammen. Hvordan har de planlagt å få disse systemene til å snakke sammen? Jo, ved bruk av 4human HRM som Master. Les kundehistorien her!

Noen APIer

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev