Vi skal på HR Tech | 2019

4human

På HR Tech 2019 får du med deg det siste innen bruk av teknologiske løsninger i HR. Hvordan kan du fjerne de administrative rutineoppgavene i HR for å skape rom til å fokusere på de strategiske oppgavene? Trenden med bruk av teknologi i HR er stigende, og vi har fokus på de nyeste teknologiske løsningene.

Vi skal på HR Tech 2019

Bli med på konferansen HR Tech på Fornebu. Konferansen arrangeres av HR Norge og den avholdes på Scandic Hotell Fornebu. Temaet på årets konferanse er bruk av teknologiske løsninger i HR. Det kommer foredragsholdere i verdensklasse, dette blir en konferanse du ikke vil gå glipp av!

Vi står parat til å ta deg i mot og vi hjelper deg med å velge funksjonalitet og HR-system basert på dine virksomhetskritiske behov. Sving innom vår stand, så skal vi vise deg hvordan du kan få bedre oversikt, struktur, og mer fokus på kjernevirksomheten ved å redusere tiden på kjedelige rutineoppgaver i arbeidsdagen. Det handler om digitalisering og automatisering av arbeidsoppgaver, så du kan ta bedre vare på dine ansatte og få bedre fokus på det som betyr noe.

Sees der!

HR Tech 2019

Tid: 09:00-16:30

Dato: 14.03.19

Sted: Martin Linges Vei 2, 1364 Fornebu

Lokale: Scandic Fornebu

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Meld deg på Nyhetsbrev