Columbi inviterer 4human til Webinar

Gratis Webinar 29. oktober 2020. Skybaserte lønns- og HR-systemer
4human deltar på columbi webinar
Vår gode partner Columbi, inviterer til digitalt webinar førstkommende torsdag, 29. oktober 2020. Columbi inviterer til en effektiv halv dag med matnyttig produktoppdatering. Webinaret er selvsagt gratis!

Har din bedrift et implementert hr-system? og hvorfor skal man ha et hr-system? Disse er noen av spørsmålene 4humans rådgivere Øivind Hunsrød og Pål Kristian Eggen vil svare på til torsdagens seminar arrangert av Columbi. Vi i 4human vil vise dere mulighetene som ligger foran dere ved å benytte skybaserte lønns- og moderne hr- systemer, som kan være med på å gjøre din arbeidsdag lettere.

Våre rådgivere vil også snakke om hva du bør tenke på ved et hr-system, i tillegg til trender og andre viktige fokusområder. Øivind og Pål Kristian vil også ta dere igjennom noen av våre moduler som onboarding og kompetansemodulen.

For fullt program og registrering, klikk lenken til høyre.

Våre foredragsholdere

Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Strategic Business Manager

Øivind Hunsrød

Øivind Hunsrød

Salgsrådgiver

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev