Gratis Webinar: 4human deltar på HR Digital Standup

19. november 2020 | 90 minutters webinar | Vi diskuterer fremtidens ansattreise
webinar
Tellmann og Forretningsløsninger Norge inviterer til gratis HR Digital Standup den 19. november. Vi i 4human vil selvsagt være på plass, hvor du kan chatte med oss underveis i webinaret.

Beskrivelse

Vil jeg trives i min nye arbeidsplass? Hvor godt forberedt skal jeg møte til min første arbeidsdag? Hvordan kan nyansatte bli kjent med arbeidsplassen før de begynner? Dette er spørsmål mange ansatte og ledere har i bakhodet under en ansettelsesprosess, som stadig blir viktigere med tanke på en vellykket og effektiv onboarding.

Vår Strategic Business Manager i 4human, Pål Kristian Eggen, skal fortelle litt om hvordan han ser på HR fra den ansattes perspektiv, og hvordan våre løsninger i 4human støtter opp under dette i årene som kommer. Fokuset på Standupen vil ligge på ansattreisen, og hvordan denne vil utvikle seg i løpet av de neste årene.

Tellmann og Forretningsløsninger Norge, har gleden av å invitere til deres første HR Digital Standup, som finner sted digitalt, 19. november 2020. Her vil du få innblikk i temaer og i de nyeste trendene innen HR, HR-løsninger og HR-teknologi. Det vil også bli duket for en spennende paneldebatt på slutten av webinaret.

For fullt program og registrering, klikk lenken til høyre.

Foredragsholder

Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Strategic Business Manager

Informasjon

  • Når: Torsdag 19. november 09.00- 10.30
  • Hvor: Digitalt
  • Pris: Gratis
  • Tid: 90 minutter

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev