Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Timeregistrering

Kontakt oss

Timeregistrering

Kontakt oss

Med timeregistrering som en del av et komplett HR-system får du oversikt over fleksitid, overtid, timekonto og alt annet som følger med. Tidsregistrering håndterer månedlig timeoversikt på arbeidet tid til de ansatte. Dette gir deg mulighet til å enklere følge opp dine ansatte i eventuelle fravær. Medarbeiderne klokker enkelt ut og inn fra jobb, tidsregistreringen vil da automatisk fylle ut den ansattes timeliste.

Bruk mobiltelefonen til å enkelt klokke ut og inn fra jobb

Lønnsarter og automatisk lønnsgrunnlag

Definer lønnsarter, slik at timeregistreringer kan registreres på ulike lønnsarter. Når en jobber overtid kan man registrere overtiden mot lønnsarter som dekker de ulike overtidssatser i lønnssystemet. 4human HRM setter opp lønnsgrunnlag automatisk, basert på lønnsart, timer og ansatt.

Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et HRM-system?
Ta denne quizen.

4human kunne som eneste leverandør levere på alle områdene ut ifra vår kravspesifikasjon. De andre konkurrerende leverandørene som var med til siste runde kunne levere tilnærmet samme funksjonalitet, men ikke alt som en integrert del av systemet. Blant annet når det gjaldt timeregistrering. For oss var dette viktig.

Les hele historien: Elektronisk personalsystem for en bedrift i stor vekst!

Steinar S. Hansen – HR-Ansvarlig, Mjøs Metallvarefabrikk

De så at sine primærbehov var bedre og enklere ferieregistrering, sjekklister for onboardings- og offboardingsprosesser, oppfølging av prøvetid, medarbeidersamtaler, integrasjoner med Huldt & Lillevik som lønnssystem. Det endte med at Kverneland Bil valgte å gå for 4human som leverandør av HR-system i oktober 2018.

Les hele historien: Standardisering og effektivisering i Kverneland Bil!

Odd Arne Slettebø – CFO, Kverneland Bil

4human HRM var den eneste leverandøren som enklest kunne integrere med Krogh Optikks timeregistrerings- og lønnssystemer. Vi fant en mellomløsning i 4human HRM, og gode integrasjoner gjorde at vi kunne integrere HR-systemet med våre andre bedriftssystem.

Les hele historien: Digitalt HR-system effektiviserer Krogh Optikk!

Ulrica Liljestrand – HR-sjef, Krogh Optikk

Det er ikke er så lett å få alle ledere som jobber med mange andre systemer, forskjellig bakgrunn og arbeidserfaring til å sette seg inn i leder og HR-oppgaver i tillegg til sine daglige arbeidsoppgaver. – 4human fungerer som en bistand til alle lederne, gjennom maler for medarbeidersamtaler og oppfølgingsplaner.

Les hele kundehistorien: Fra Excel til HR-system

Helge Tangen – HR-ansvarlig, Nordic Crane Kynningsrud

Det er viktig at 4human HRM er master for all data som har med personer og gjøre, slik at vi kan ivareta personvern på individ nivå. Det er også viktig at 4human er master for organisasjonsstrukturen. Det vil si at hvis en person bytter rolle og tittel, så får man en organisatorisk endring som oppdateres i skyen og tar med alle data og rettigheter. 4human HRM skal også sende lønnsinformasjon til Huldt&Lillevik.

Les hele kundehistorien her: Espira velger 4human som Master

Kjetil Haugland Johansen – IT-direktør i Espira Gruppen

Fordeler for din virksomhet

  • Definer ulike lønnsarter
  • Tilgjengelig på mobil og PC
  • Oversiktlig kalenderfunksjon
  • Klokk enkelt ut og inn fra jobb
  • Enklere for ledere å dekke vakter
  • Digitale og automatiske prosesser
  • Automatisk lønnsgrunnlag basert på lønnsart
  • Ingen papirdokumenter og alt samlet på ett sted

4human HRM integrasjoner

Gode integrasjoner har lenge vært et satsningsområde for 4human HRM. Det er både rasjonelt og sikrere å registrere data i kun ett system for så å overføre til andre systemer. 4human HRM har API (Web services) som dekker det meste av behovet for overføring av data.

Eksempler på noen av våre standard integrasjoner:

  • Visma Lønn, Huldt&Lillevik, SAP, Aditro, Xledger og Visma HRM – Lønn
  • Wintid, Tempus, Tidsbanken, Quinyx og Worksoft – Tidsstyring

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev