registrér dine reiseregninger og kjøregodtgjørelse

Reiseregninger og utlegg

Vi befinner oss inne i en spesiell tid. Vi driver fortsatt med felles dugnad for å hindre videre smitte av Covid-19, og mange av oss tyr til hjemmekontor fra stuen der det er mulig. Til tross for denne noe merkverdige situasjonen, er det ikke uvanlig at flere reiser i jobbsammenheng, og da spesielt innenfor landets grenser. Du er kanskje en av dem?

Vårt mål er å gjøre arbeidsdagen lettere og enklere for deg, we simplify and improve er vår tagline, og dette gjelder også dine jobbreiser.

Registrér enkelt dine reiseregninger

4human HRM Travel er vår nettbaserte løsning for registrering, håndtering og godkjenning av reiseregninger, utlegg og kjøring. Med 4humanHRM Travel kan du dermed enkelt registrere dine kjøregodtgjørelser mens du er på farten, uansett om du tar taxi, fly eller lokaltoget til Moss.
Det eneste du behøver mens du er på farten er en laptop eller en mobiltelefon med god dekning til internett, uansett om det er snakk om WiFi, 4G eller 5G-nett. Dermed kan du enkelt ta- og laste opp bilder av dine kvitteringer, uten å rote med papirutskrift i baklommen.

Få oversikt over dine reiseregninger

Med registrering av reiser får du full tilgang til dine regninger enten du er ute og reiser, utfører godkjenninger eller den som håndterer lønn. Systemet er nettbasert, det betyr at du som kunde ikke behøver server eller programvare. 4human HRM drifter servere og kompetanse, slik at du slipper å investere i hardware, software og kompetanse.

Hvordan registrerer jeg mine reiser i 4humanHRM Travel?

• Klikk på «ny reise»
• Velg dato og tid for reisen
• Legg til formål og reiserute, f.eks partnermøte
• Legg til eventuell overnattingsplass, f.eks hotell
• Registrer måltider som f.eks frokost på hotellet
• Registrer overnattingssted, f.eks Ålesund
• Legg til utlegg og kjøringer
• Send til godkjenning

Registrert et utlegg på jobbreise? Med vår mobilfuksjonalitet blir du automatisk forespurt om å åpne kamerafunksjonen, sånn at du ikke glemmer å dokumentere for utlegget. 4human HRM Travel har også kart- og kalenderfunksjonalitet. Kjøreboken er den perfekte løsningen for deg som bruker bil i arbeid. Kjøreboken fylles ut enkelt og alle ledd i prosessen sparer tid.

Integrasjon med økonomisystemer, lønnssystemer og kredittkort, vårt reise- og utleggssystem integreres enkelt med økonomisystemer, lønnssystemer og bedriftskredittkort. 4human HRM Travel gjør utregninger og kontrollerer automatisk, alt for at din hverdag skal bli så enkel som mulig.

Visste du at èn reiseregning koster i snitt kr 213,- å behandle? Mens med full digital prosess koster det kun 55,- Ved å gå over til digitalt reiseregningssystem vil du kutte ned på behandlingstid ved hver enkelt registrering og du reduserer muligheten for feilregistrering.

«AD Travel har uten tvil avlastet oss som godkjenner og utbetaler reiser/utlegg. Ikke minst er det tidsbesparende for den enkelte den enkelte bruker. Jeg oppfordrer alle til å gjøre mest mulig på mobil – Det er enklere enn å gjøre alt på PC, særlig i forhold til å laste opp vedlegg via kamerafunksjonen. Du kan gjøre veldig mye ferdig mens du har dødtid på reiser ol. Vi har vært brukere av AD Travel siden 2014″

Janne Wilhelmsen

HR-rådgiver NAF

«Vi har vært en fornøyd bruker av AD Travel siden 2008. Systemet er brukervennlig, samtidig som det er fleksibelt og tilpasningsdyktig. Det er ett godt og tidsbesparende verktøy for våre ansatte som reiser mye i sin arbeidshverdag. Systemet er til enhver tid oppdatert på satser, og vi er veldig fornøyd med supporten. Vi tok i bruk mobilapplikasjonen i 2014 og det har blitt utviklet til å bli ett brukervennlig hjelpemiddel som forenkler arbeidet med å levere reiseoppgjør. Vi har integrasjon med vårt lønnssystem, dette er med på å kvalitetssikre våre data.»

Stine Sunde Fjørtoft

Head of Payroll

«Vi har vært bruker av AD Travel siden 2007 og det har gitt oss et moderne lederverktøy. Hele organisasjonen har tilgang til reiser, refusjoner og kjørebøker. Fylkeskommunen innførte i 2009 bruken av firmakredittkort som er integrert med AD Travel og i 2015 tok vi i bruk mobilapplikasjonen. Systemet gir oss bedre kvalitet på data, en smartere måte å håndtere reiseregninger og på en mer kostnadseffektiv måte.»

May S. Einarsen  

Leder Servicesenter lønn

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev