Elektronisk reiseregning for bedrifter

Vi befinner oss inne i en spesiell tid. Vi driver fortsatt med felles dugnad for å hindre videre smitte av Covid-19, og mange av oss tyr til hjemmekontor fra stuen der det er mulig. Til tross for denne noe merkverdige situasjonen, er det ikke uvanlig at flere reiser i jobbsammenheng, og da spesielt innenfor landets grenser. Du er kanskje en av dem?

Vårt mål er å gjøre arbeidsdagen lettere og enklere for deg, we simplify and improve er vår tagline. Dette gjelder informasjon om digitale håndbøker, medarbeidersamtaler og også dine jobbreiser.

Registrér enkelt dine reiseregninger og utlegg

4human HRM Travel er vår nettbaserte løsning for registrering, håndtering og godkjenning av reiseregninger, utlegg og kjøring. Med 4humanHRM Travel kan du dermed enkelt registrere dine kjøregodtgjørelser mens du er på farten, uansett om du tar taxi, fly, eller lokaltoget til Moss.

Det eneste du behøver mens du er på farten er en laptop eller en mobiltelefon med god dekning til internett, uansett om det er snakk om WiFi, 4G eller 5G-nett. Dermed kan du enkelt ta- og laste opp bilder av dine kvitteringer, uten å rote med papirutskrifter i baklommen.

Full oversikt over dine reiseregninger

Med registrering av reiser får du full tilgang til dine regninger enten du er ute og reiser eller utfører godkjenninger. Her kan du som ansatt også få oversikt om din arbeidsgiver har godkjent ditt utlegg eller ikke, og eventuelle kommentarer din leder måtte legge til.

Systemet er perfekt for deg som leder, avdelingsleder og ansatt.

Systemet er nettbasert, dette betyr at du som kunde ikke behøver server eller programvare. 4human HRM drifter servere, slik at du slipper å investere i hardware, software og kompetanse.

registrér dine reiseregninger

Slik registrerer du dine utlegg i et reiseregning skjema

  •  Legg til navn og adresse
  •  Velg dato og tid for reisen
  •  Legg til formål og reiserute
  •  Legg til tilleggsopplysninger, f.eks hotell, måltider, overnattingssted
  •  Registrér beløp
  •  Legg til utlegg, kvitteringer og kjøringer

Registrér dine utlegg i vår reiseregning app

Vi har lagt ved en lettforklart videoslide, slik at du kan se hvordan du registrerer utlegg og godkjenner kjøregodtgjørelser i 4humans app.

Visste du dette om vår reiseregning app?

Registrert et utlegg på jobbreise? Med vår mobilfuksjonalitet blir du automatisk forespurt om å åpne kamerafunksjonen, sånn at du ikke glemmer å dokumentere for utlegget. 4human HRM Travel har også kart- og kalenderfunksjonalitet. Kjøreboken er den perfekte løsningen for deg som bruker bil i arbeid. Kjøreboken fylles ut enkelt og alle ledd i prosessen sparer tid.

Integrasjon med økonomisystemer, lønnssystemer og kredittkort, vårt reise- og utleggssystem integreres enkelt med økonomisystemer, lønnssystemer og bedriftskredittkort. 4human HRM Travel gjør utregninger og kontrollerer automatisk, alt for at din hverdag skal bli så enkel som mulig.

Visste du at èn reiseregning koster i snitt kr 213,- å behandle? Mens med full digital prosess koster det kun 55,- Ved å gå over til digitalt reiseregningssystem vil du kutte ned på behandlingstid ved hver enkelt registrering og du reduserer muligheten for feilregistrering.

«Det var mer kostnadsmessig gunstig for oss å velge 4human. Hos konkurrentene var det lisens per bruker, mens vi er veldig mange brukere som skriver veldig få reiseregninger. Tidligere brukte vi kanskje en arbeidsuke på å registrere alle reiseregninger hver måned. Til samme jobb bruker vi nå en drøy arbeidsdag.»

Morten Sæther

Ansvarlig for lønn og reiseregninger SALMAR

«Vi har vært bruker av 4humanHRM Travel siden 2007 og det har gitt oss et moderne lederverktøy. Hele organisasjonen har tilgang til reiser, refusjoner og kjørebøker. Fylkeskommunen innførte i 2009 bruken av firmakredittkort som er integrert med 4human HRM Travel og i 2015 tok vi i bruk mobilapplikasjonen. Systemet gir oss bedre kvalitet på data, en smartere måte å håndtere reiseregninger og på en mer kostnadseffektiv måte.»

May S. Einarsen  

Leder Servicesenter lønn Vestland Fylkeskommune

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev