Personalregister og masterdata

Administrasjon av alle ansatte gjøres på samme sted i vårt nettbaserte personregister. Personalregisteret er vår grunnmodul som alle andre moduler bygges på og er inkludert i HR og fraværsmodulene. Vi importerer enkelt alle ansatte fra lønnssystemet og over i Evolution. Vi har også standard integrasjoner med mange lønnssystemer i Norge. I Evolution kan du også eksportere ansatte fra vårt personalregister til de systemene som trenger den informasjonen, fks lønn eller time- og plansystemene. Personalregisteret er GDPR-kompatibelt og følger alle lover og regler som stilles til personvern. Systemet tillater for eksempel innsyn og sletting. All informasjon om pårørende og dokumenter finnes i personalregisteret, informasjon knyttet til en ansatt legges her. Det gjøres også justeringer for tilleggsverdier, slik at ingen informasjon blir utelatt.

Personalinformasjon oppdateres kun ett sted, det blir ingen duplikater og informasjonen er tilgjengelig ved en enkel pålogging. Usikker på hva dere trenger i et Personalsystem? Ta denne Quizen.

«Systemet Evolution gir oss mulighet for å gi våre medarbeidere utvikling utfra den rollen man har i selskapene våre. Via Evolution så tar vi blant annet alle våre utviklingssamtaler og medarbeidersamtaler for hele konsernet.»

Helena Røed

HR-sjef, Bauda

«Evolution er systemet for å samle all informasjon om den ansatte både når det gjelder kontrakter, medarbeidersamtaler, kompetanse etc. Et nyttig verktøy både for leder og ansatt.»

Gro Hansen

HR-koordinator, Jackon

Kontakt oss i dag for demo av personalregister

Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og/eller endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum