Vi skal på Peopletech 2019!

4human

Digitaliseringen innen HR går for full maskin, men befinner seg fremdeles på et tidlig stadium. Stadige endringer og utfordringer innen denne sektoren kan løses med riktig bruk av IT og teknologi, men kun om man setter personen i sentrum.

Det finnes en rekke systemer og løsninger som fokuserer på HR, Peopletech har på sin agenda å hjelpe deg å velge det som passer din organisasjon, og samtidig tilby interessante foredrag, en faglig tung agenda og en god møteplass for å møte andre som jobber innen samme bransje.

Vi skal på Peopletech 2019!

Konferansen arrangeres av Computerworld og er en heldagskonferanse der HR møter IT. Det kommer blant annet foredragsholdere fra Google, Bouvet og 4human! Bli med på konferansen den 29. august 2019, på Meet Ullevål i Oslo.

Ta turen innom vår stand, så skal vi vise deg hvordan du kan få bedre oversikt, struktur, og mer fokus på kjernevirksomheten ved å redusere tiden på kjedelige rutineoppgaver i arbeidsdagen. Det handler om IT og det handler om HR. Sammen er IT og HR den perfekte partner for forenkling og forbedring av arbeidsoppgaver, så du kan ta bedre vare på dine ansatte og få et klart fokus på det som betyr noe.

Fra vår side stiller Kjetil Haugland Johansen fra Espira Gruppen, han skal dra oss gjennom hvordan de bruker HRM som master mot all personaldata for å oppnå en forenklet og forbedret arbeidsdag. Les om alle foredragsholdere her: https://event.cw.no/Peopletech/foredragsholdere

Sees 29. august!

Espira og 4human på Peopletech 2019

Kjetil Haugland Johansen fra Espira Gruppen, han skal dra oss gjennom hvordan de bruker HRM som master mot all personaldata for å oppnå en forenklet og forbedret arbeidsdag. Se videoen over! 

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev