Informasjon: Slik berører koronaviruset deg som kunde av 4human

Kjære kunde i 4human-gruppen

Informasjon om koronaviruset

Tønsberg/Oslo/Skien/Stavanger/Sarpsborg, 13. mars 2020 – 4human

Landet er inne i en felles dugnad for å hindre videre smitte av Koronaviruset og mange er naturligvis bekymret for egen og andres helse, og hvordan næringslivet blir rammet.

Vi vil understreke at 4human er satt opp til å håndtere situasjonen og holder alle våre systemer og tjenester fullt operative. Dere som kunder kommer ikke til å merke noen forskjell.

Våre ansatte jobber nå i veldig stor grad hjemmefra, og vi leverer tjenester og rådgivning basert på kundenes ønsker. Enten online eller på stedet. I de tilfellene hvor vi reiser ut til kundene er dette avtalt på forhånd og vi følger rådene fra Folkehelseinstituttet med hensyn til avstand og hygiene.

I 4human er vi til vanlig spredt på mange kontorer i Norge og er derfor godt vant med å jobbe virtuelt, og vi får nå involvert en enda større del av organisasjonen til å jobbe på denne måten. For oss er det viktig å drive «business as usual», og vi er trygge på at vår virtuelle erfaring kommer veldig godt med i denne krisesituasjonen. Vi vet at mange av våre kunder også er veldig godt vant med å jobbe virtuelt, så vi skal sikre god kommunikasjon og rådgivning i ukene som kommer.

Alle våre konsulenter, rådgivere og ikke minst supporttjenester er fullt operative. Kontaktinformasjon finner du på de respektive hjemmesidene til det enkelte 4human selskapet.

Det er av stor betydning for samfunnet at virksomhetene driver videre mest mulig som vanlig, og vi i 4human kommer til å gjøre vårt ytterste for å hjelpe dere i denne situasjonen. Ikke nøl med å ta kontakt med våre ansatte.

Ta godt vare på hverandre i tiden fremover. 

Med vennlig hilsen

Bjørnar T. Andersen
Administrerende direktør 4human konsern

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev