Onboarding fra A-Å

Vår onboardingsekspert Trine Landøy bistår alle bedrifter i alle størrelser med å definere deres egne onboardingsprosess. Det finnes ikke èn løsning som passer for alle, hver bedrift må utvikle egne onboardingsprogrammer og sette opp egne prosesser. Trine setter opp workshops i din bedrift og bistår med å skreddersy ditt onboardingsprogram. Vi tilbyr også webinar, onboardinghåndbok og onboardingapplikasjon. Få tilgang til demo av Onboardingsapplikasjonen.

 

Kontakt Trine for bistand med Onboarding

Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og/eller endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

  • Er mitt onboardingprogram optimalt?
  • Hvordan redusere turnover med nyansettelse?
  • Hvordan setter jeg opp en onboardingsprosess?
  • Hvordan bør jeg gå frem som leder?
  • Hvordan bør jeg planlegge en nyansettelse?
  • Når begynner onboardingsprosessen?

Trine Landøy
Mobil: 410 67 386
Epost: tl@4humanhrm.no

Hun jobber nå som onboarding ansvarlig for 4human HRM. Tidligere har hun blant annet jobbet som daglig Leder for Silicia- Vestfolds Teknologi inkubator, hun har erfaring fra oljebransjen og jobbet en periode for GCE Node i Kristiansand, har tidligere også utviklet Software (crossboarding), gjennomført IFU prosjekt og hun som stod bak Onboardingtips.no

Hun liker å kalle seg entusiastisk entreprenør og liker å jobbe i feltet hvor teknologi møter mennesket. Hun er opptatt av at HR skal bli en viktig strategi i ledergrupper og jobber for å forenkle og forbedre onboarding programmer, onboarding onlinekurs, onboarding software og onboarding apper.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev