Multiconsult velger 4human HRM

4human

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgivning. Multiconsult har røtter tilbake til 1908 og har hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Med sine 2.850 medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgivning, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – Både nasjonalt og internasjonalt.

Multiconsult velger 4human HRM

Multiconsult har valgt 4human for å følge opp sykefraværet på sine ansatte. Løsningen er integrert med NAV for mottak av Digitale sykmeldinger og rett inn i 4human HRM, slik at leder får alle opplysninger om sykemeldingen ett sted. Lederen slipper da å logge seg inn i NAV.no for å hente og lese denne informasjonen. Videre ligger all oppfølging ett sted med oppfølgingsplaner som kan sendes direkte til lege, samt innsending til NAV. 4human HRM sørger for en enklere og mer effektiv oppfølging av de ansatte, samt alt som har med sykefraværet er registrert ett sted. Videre er 4human HRM integrert med de andre internsystemene til Multiconsult. Det gjelder da Maconomy som er time og prosjektstyringsverktøyet, Active Directory og da integrasjon med lønnssystemet som Aditro Lønn. 4human HRM er da integrert inn slik at all data registreres ett sted og all informasjon går sømløst mellom systemene. Dette sørger også for en enklere oppfølging og at en kan starte refusjons prosessen tidligere og på en enklere måte fra lønnssystemet.

4human er stolte og ydmyke over at Multiconsult har valgt 4human HRM som sin leverandør og vi gleder oss til samarbeidet.

Multiconsults virksomhet er delt inn i 7 ulike forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø, By & Samfunn.

Åpning av avdelingskontor i Bangkok

29.Januar 2019 feiret Multiconsult åpningen av et avdelingskontor i Bangkok. Multiconsult ønsket fagfolk i Thailands energisektor velkommen til en eksklusiv feiring av åpningen av det nye kontoret i Bangkok.

På lang sikt er Sørøst-Asia et meget attraktivt marked for fornybare energiprosjekter, for å møte det økende energibehovet. Det nye avdelingskontoret vil sette Multiconsult i bedre stand til å gjennomføre strategien om å utvide markedet for våre tjenester innen fornybar energi og vann og avløp i Sørøst-Asia. 

Tom Ødegaard, Markedssjef Fornybar Energi

Åpning av miljøriktig rådhus i Sandnes

I slutten av Januar ble det nye miljøriktige rådhuset i Sandnes tatt i bruk og Multiconsult har stått for hoveddelen av prosjekteringen. For Mulitconsult har hovedoppgavene vært knyttet til detaljprosjektering av bygget. Selve byggeprosjektet startet i Mars 2017 og bygget sto ferdig i Januar 2019.

Multiconsult vinner miljøpris

Vi i 4human ønsker å gratulere Multiconsult som vinner av Årets Miljøfyrtårn 2018!

Det er en stor ære å bli kåret til Årets Miljøfyrtårn, og jeg vil takke de ansatte som hver dag jobber for å sette bærekraft på dagsorden, både internt i selskapet og i oppdrag hos kundene. Multiconsult har et stort miljø med høyt kompetente og anerkjente rådgivere på området, som bidrar til konkrete bærekraftige og miljørettede løsninger. En slik pris gir inspirasjon til å fortsette det gode arbeidet og utvikle oss videre.

Lars Opsahl, Konsernsjef i Multiconsult

HRM-system

Sykefraværsoppfølging

Bidrar til å redusere sykefravær

Bevist Return on Investment (ROI)

Digitalisering og automatisering

Øk trivsel, motivasjon og bedre arbeidsmiljø

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev