HR-system som Master

Kontakt oss

Hva er Master data?

Et HR-system, enten det er snakk om sykefraværsoppfølging eller medarbeidersamtaler, kan fungere som master for alle personopplysninger om dine ansatte.

Vi har sett et endret behov i det norske markedet de siste 3-4 årene, hvor flere av våre kunder velger et HR-system. Et slikt system gir deg mindre stress og administrasjonsarbeid, hvor du kan fokusere mer på det som er viktig for deg.

Våre HR-løsninger kan være master på personalinformasjon, lønnsinformasjon, timeregistrering, organisasjon og arbeidsavtaler. Med vår integrasjonskunnskap sørger vi for god integrasjon med Lønn, Active Directory og andre systemer, slik at informasjonen blir tilgjengelig i de respektive systemene.

Fordeler med Master data

  • Master for all data som har med personer og gjøre, for bedre ivaretakelse av personvern på individ nivå
  • Master for organisasjonsstrukturen, organisatoriske endringer oppdateres i skyen og tar med all data og rettigheter
  • Master for lønnsinformasjon, basert på timer og stilling sendes informasjon til lønnssystemet

Det er viktig at 4human HRM er master for all data som har med personer og gjøre, slik at vi kan ivareta personvern på individ nivå. Det er også viktig at 4human er master for organisasjonsstrukturen. Det vil si at hvis en person bytter rolle og tittel, så får man en organisatorisk endring som oppdateres i skyen og tar med alle data og rettigheter. 4human HRM skal også sende lønnsinformasjon til Huldt&Lillevik.

Les hele kundehistorien her: Espira velger 4human som Master

Kjetil Haugland Johansen – IT-direktør i Espira Gruppen

4human kunne som eneste leverandør levere på alle områdene ut ifra vår kravspesifikasjon. De andre konkurrerende leverandørene som var med til siste runde kunne levere tilnærmet samme funksjonalitet, men ikke alt som en integrert del av systemet. Blant annet når det gjaldt timeregistrering. For oss var dette viktig.

Les hele historien: Elektronisk personalsystem for en bedrift i stor vekst!

Steinar S. Hansen – HR-Ansvarlig, Mjøs Metallvarefabrikk

Det er ikke er så lett å få alle ledere som jobber med mange andre systemer, forskjellig bakgrunn og arbeidserfaring til å sette seg inn i leder og HR-oppgaver i tillegg til sine daglige arbeidsoppgaver. – 4human fungerer som en bistand til alle lederne, gjennom maler for medarbeidersamtaler og oppfølgingsplaner.

Les hele kundehistorien: Fra Excel til HR-system

Helge Tangen – HR-ansvarlig, Nordic Crane Kynningsrud

Les: Espira velger 4human HRM som Master

Espira Group har en multi cloud arkitektur, det vil si en organisatorisk struktur som mer eller mindre ligger i skyen, men ingen av disse snakker sammen. Hvordan har de planlagt å få disse systemene til å snakke sammen? Jo, ved bruk av 4human HRM som Master. Les kundehistorien her!

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Stensarmen 16, 3112 Tønsberg
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev