HR-system som Master

Kontakt oss

HR-system kan fungere som master for alle personopplysninger om dine ansatte. Sett inn 4human HRM som master mot dine andre bedriftssystem. Vi har sett ett endret behov i det norske markedet de siste 3-4 årene, hvor flere av våre kunder velger HR-systemet til å være master på alle personopplysninger, lønnsinformasjon, organisasjon og arbeidsavtaler. Med vår integrasjonskunnskap sørger vi for god integrasjon med Lønn, Active Directory, time- og plansystemer og andre systemer at informasjonen blir tilgjengelig i de respektive systemene.

4human HRM snakker med dine systemer.

Les: Espira velger 4human HRM som Master

Espira Group har en multi cloud arkitektur, det vil si en organisatorisk struktur som mer eller mindre ligger i skyen, men ingen av disse snakker sammen. Hvordan har de planlagt å få disse systemene til å snakke sammen? Jo, ved bruk av 4human HRM som Master. Les kundehistorien her!

Fordeler med HR som master

Virksomheter kan høste store fordeler ved å bruke HR som master. 

  • Master for all data som har med personer og gjøre, for bedre ivaretakelse av personvern på individ nivå
  • Master for organisasjonsstrukturen, organisatoriske endringer oppdateres i skyen og tar med all data og rettigheter
  • Master for lønnsinformasjon, basert på timer og stilling sendes informasjon til lønnssystemet

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev