Kvalitetssikring

HMS og IK (Internkontroll) modulene håndterer bedriftens krav til rutiner for skade og avvik. Med HMS modulen er det lett å gjennomføre en god og tett oppfølging ved personskade, nestenulykker og HMS hendelser. En hendelse kan dokumenteres med bilde og registreres enkelt ved hjelp av mobiltelefon. Ansvarlige varsles og oppfølgingsprosessen kan startes. RTV skjema for rapportering ligger klart og det er støtte for å gjøre granskinger og risikovurderinger. Denne modulen ivaretar all lovmessig oppfølging ved skade oppfølging og registrering.
Med IK modulen kan avvik registreres og og følges opp. Det kan defineres aktiviteter man særskilt ønsker å følge opp med varslinger og tiltak som er viktige for virksomheten. Disse to modulene gir sammen med HMS Håndbok samt virksomhetens rutiner et godt grunnlag for et godt HMS system i bedriften. Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem? Ta denne quizen.

Kontakt oss angående kvalitetssikring

Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og/eller endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Meld deg på Nyhetsbrev