Få demo

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Kvalitetssikring og HMS

Kontakt oss

HMS og IK (Internkontroll) modulene håndterer bedriftens krav til rutiner for skade og avvik. Med HMS-modulen er det lett å gjennomføre en god og tett oppfølging ved personskade, nestenulykker og HMS-hendelser. En hendelse kan dokumenteres med bilde og registreres enkelt ved hjelp av mobiltelefon. Ansvarlige varsles og oppfølgingsprosessen kan startes. RTV skjema for rapportering ligger klart og det er støtte for å gjøre granskinger og risikovurderinger. Denne modulen ivaretar all lovmessig oppfølging ved skade oppfølging og registrering.

Sammen med HMS-håndboken gir HMS og IK modulene et godt grunnlag for bedre HMS-rutiner i bedriften.

Fordeler for din virksomhet

  • Bedre rutiner for HMS-arbeidet
  • Digitale og automatiske prosesser
  • Enklere å følge opp HMS-hendelser
  • Få automatiske varsler ved registrert fravær
  • Effektive rapporter som er enkle å analysere
  • Ingen papirdokumenter og alt samlet på ett sted

Internkontroll

Med IK-modulen kan avvik registreres og og følges opp. Det kan defineres aktiviteter man særskilt ønsker å følge opp med varslinger og tiltak som er viktige for virksomheten. Disse to modulene gir sammen med HMS-håndbok samt virksomhetens rutiner et godt grunnlag for et godt HMS-system i bedriften. Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem?

Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem?
Ta denne quizen.

Få demo

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev