Få demo

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Kvalitetssikring

Kontakt oss

HMS og IK (Internkontroll) modulene håndterer bedriftens krav til rutiner for skade og avvik. Med HMS-modulen er det lett å gjennomføre en god og tett oppfølging ved personskade, nestenulykker og HMS-hendelser. En hendelse kan dokumenteres med bilde og registreres enkelt ved hjelp av mobiltelefon. Ansvarlige varsles og oppfølgingsprosessen kan startes. RTV skjema for rapportering ligger klart og det er støtte for å gjøre granskinger og risikovurderinger. Denne modulen ivaretar all lovmessig oppfølging ved skade oppfølging og registrering.

Sammen med HMS-håndboken gir HMS og IK modulene et godt grunnlag for bedre HMS-rutiner i bedriften.

Fordeler for din virksomhet

  • Bedre rutiner for HMS-arbeidet
  • Digitale og automatiske prosesser
  • Enklere å følge opp HMS-hendelser
  • Få automatiske varsler ved registrert fravær
  • Effektive rapporter som er enkle å analysere
  • Ingen papirdokumenter og alt samlet på ett sted

Internkontroll

Med IK-modulen kan avvik registreres og og følges opp. Det kan defineres aktiviteter man særskilt ønsker å følge opp med varslinger og tiltak som er viktige for virksomheten. Disse to modulene gir sammen med HMS-håndbok samt virksomhetens rutiner et godt grunnlag for et godt HMS-system i bedriften. Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem?

Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem?
Ta denne quizen.

4human kunne som eneste leverandør levere på alle områdene ut ifra vår kravspesifikasjon. De andre konkurrerende leverandørene som var med til siste runde kunne levere tilnærmet samme funksjonalitet, men ikke alt som en integrert del av systemet. Blant annet når det gjaldt timeregistrering. For oss var dette viktig.

Les hele historien: Elektronisk personalsystem for en bedrift i stor vekst!

Steinar S. Hansen – HR-Ansvarlig, Mjøs Metallvarefabrikk

De så at sine primærbehov var bedre og enklere ferieregistrering, sjekklister for onboardings- og offboardingsprosesser, oppfølging av prøvetid, medarbeidersamtaler, integrasjoner med Huldt & Lillevik som lønnssystem. Det endte med at Kverneland Bil valgte å gå for 4human som leverandør av HR-system i oktober 2018.

Les hele historien: Standardisering og effektivisering i Kverneland Bil!

Odd Arne Slettebø – CFO, Kverneland Bil

4human HRM var den eneste leverandøren som enklest kunne integrere med Krogh Optikks timeregistrerings- og lønnssystemer. Vi fant en mellomløsning i 4human HRM, og gode integrasjoner gjorde at vi kunne integrere HR-systemet med våre andre bedriftssystem.

Les hele historien: Digitalt HR-system effektiviserer Krogh Optikk!

Ulrica Liljestrand – HR-sjef, Krogh Optikk

Det er ikke er så lett å få alle ledere som jobber med mange andre systemer, forskjellig bakgrunn og arbeidserfaring til å sette seg inn i leder og HR-oppgaver i tillegg til sine daglige arbeidsoppgaver. – 4human fungerer som en bistand til alle lederne, gjennom maler for medarbeidersamtaler og oppfølgingsplaner.

Les hele kundehistorien: Fra Excel til HR-system

Helge Tangen – HR-ansvarlig, Nordic Crane Kynningsrud

Det er viktig at 4human HRM er master for all data som har med personer og gjøre, slik at vi kan ivareta personvern på individ nivå. Det er også viktig at 4human er master for organisasjonsstrukturen. Det vil si at hvis en person bytter rolle og tittel, så får man en organisatorisk endring som oppdateres i skyen og tar med alle data og rettigheter. 4human HRM skal også sende lønnsinformasjon til Huldt&Lillevik.

Les hele kundehistorien her: Espira velger 4human som Master

Kjetil Haugland Johansen – IT-direktør i Espira Gruppen

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Stensarmen 16, 3112 Tønsberg
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev