Anbefalt kurs: Workshop hos deg!

4human
Les mer
Det er viktig å sikre en god brukeradopsjon i din virksomhet ved innføring av HR-løsningen. Ett av virkemidlene for å oppnå dette er å sikre god og bred opplæring og innføring i løsningen og funksjonaliteten for din virksomhet.

Eller om du bare ønsker å lære mer om hvordan du kan bruke 4human HRM. Kursene er tilpasset for både nye og erfarne brukere. Vi har tilrettelagt kursene basert på vår erfaring og kunnskap gjennom mer enn 15 år som leverandør av HR-systemer i det norske markedet.

Vi tilbyr Workshops, Lederkurs, Superbrukerkurs, kurs i systemadministrasjon og skreddersydde kurs.

Lederkurs i Evolution

Lederkurs i Evolution

Kurs: Lederkurs i Evolution Evoluton er et lederverktøy for å bidra til en effektiv arbeidsdag. Ledere skal i varierende grad utføre HR relaterte oppgaver og...

les mer
Superbrukerkurs

Superbrukerkurs

Kurs: Superbruker i Evolution Vi tilbyr Superbrukerkurs for både viderekommende og for erfarne brukere av HRM-systemet Evolution. Kurstilbudene til 4human HRM...

les mer
Workshop

Workshop

Workshop/Rådgivning: Effektiv bruk av system og HR-rutiner Vi vil gjerne dele vår kunnskap og erfaringer i effektiv bruk av Evolution som et effektivt...

les mer

Workshop/Rådgivning: Effektiv bruk av system og HR-rutiner

Vi vil gjerne dele vår kunnskap og erfaringer i effektiv bruk av 4human HRM som et støtteverktøy for HR-prosesser. Vi går gjennom oppsett og bruk av systemet med tilhørende rutiner.

Ulike bedrifter har ulike behov, og det kan være fornuftig å tilpasse systembruk og rutiner for å støtte organisasjonen best mulig. Vi vil gjerne bidra med vår kompetanse for å effektivisere hverdagen til våre kunder. Det kan være behov for justering av system og oppsett, integrasjoner og samhandling med andre systemer. Det er også relevant å ta en gjennomgang av systembruk opp mot HR-rutiner å få mest mulig ut av systemet.

I forkant av workshop avklares behov og forventninger samt erfaringer for rutiner definert under systemimplementering, slik at våre konsulenter er godt forberedt.

Lederkurs i 4human HRM

4human HRM er et lederverktøy som bidrar til en effektiv arbeidsdag. Ledere skal i varierende grad utføre HR-relaterte oppgaver og bidra til god personalbehandling og lavt sykefravær. Vi tilbyr lederkurs til ledere som skal bruke 4human HRM.

Etter endt kurs skal lederen kunne benytte 4human HRM som et effektivt verktøy til med de moduler som er tatt i bruk, som sykefraværsoppfølging, timeregistrering, attestering, medarbeidersamtaler og andre aktuelle funksjoner. Kurset har fokus på å gi opplæring i lederverktøyene som finnes i 4human HRM og skal hjelpe ledere å benytte systemet til å redusere sykefravær, øke trivsel og arbeidsmoral på sin arbeidsplass.

Verktøyene ligger der, men bruker deres ledere det riktig?

Superbruker/systemadministrator i 4human HRM

Vi tilbyr Superbruker/systemadministratorkurs for både nye og erfarne brukere av 4human HRM. Kursene til 4human HRM tilbys over nett, i 4human sine lokaler eller hos dere.

Beskrivelse

Alle bedrifter som benytter 4human HRM bør ha personell med kompetanse som superbruker/systemadministrator. God kompetanse for vedlikehold av systemoppsett og ikke minst å gi brukere god støtte og veiledning er avgjørende i en effektiv organisasjon.

Superbruker: Ny i Rollen

 • Generell gjennomgang av innstillinger
 • Kontroll av integrasjon
 • Brukerhåndtering
 • Oppfølging i systemet
 • Varslinger – Basis gjennomgang
 • Sette opp on/offboardingsprogrammer
 • Eventuelt annet som spesifikt ønskes gjennomgått

Superbruker: Viderekommende

 • Innstillinger
 • Rapporter
 • Å sette opp maler for samtaler og arbeidsavtaler
 • Varslinger
 • Timer/plan
 • Dypere oppfølgingsmodul
 • Annet som spesifikt ønskes gjennomgått

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Stensarmen 16, 3112 Tønsberg
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev