Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Kontrakter i HR-systemet

Kontakt oss

Bruk 4human HRM til å generere arbeidskontrakter på dine ansatte, som en del av HRM-systemet kan dette være som del av siste steget i registrering av nyansatte, eller for å sette opp et vedlegg til eksisterende arbeidskontrakt. Ulike kontraktsmaler tilpasses bedriftens behov og kan enten benyttes låst for endringer eller som redigerbare. Kontrakter kan genereres av ledere, HR eller andre roller alt etter behov.

Tilpass kontraktsmalene deres bedrift, kan enten låses for endringer eller være redigerbare

Fordeler for din virksomhet

  • Kontrakter på hver enkelt ansatt
  • Forenkler ansettelsesprosessen
  • Tilpass kontrakter til deres bedrift
  • Signer enkelt kontrakter med BankID
  • Få alle arbeidskontrakter i skyen og tilgjengelig for ledere

Definer hvem som kan godkjenne kontrakter

Det kan legges godkjenningsprosess på kontrakter, der definerte roller eller brukere kan godkjenne arbeidskontrakter. Det vil etter hvert også tilbys elektronisk signering av konktrakter.

Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem?
Ta denne quizen.

«Systemet Evolution gir oss mulighet for å gi våre medarbeidere utvikling utfra den rollen man har i selskapene våre. Via Evolution så tar vi blant annet alle våre utviklingssamtaler og medarbeidersamtaler for hele konsernet.»

Helena Røed

HR-sjef, Bauda

«Evolution er systemet for å samle all informasjon om den ansatte både når det gjelder kontrakter, medarbeidersamtaler, kompetanse etc. Et nyttig verktøy både for leder og ansatt.»

Gro Hansen

HR-koordinator, Jackon

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev