Digitale Håndbøker

Få demo

Digitale Håndbøker

Få demo

Våre digitale håndbøker fungerer som et oppslagsverk for både ansatte og ledere. Innholdet i håndbøkene er søkbart og oversiktlig. Håndbøkene er nettbaserte og alltid tilgjengelig. Innholdet er til enhver tid oppdatert etter nye lover og regler.

Personalhåndbok Vår nettbaserte personalhåndbok er en samlet oversikt over alle personalrutiner, rettigheter, plikter og ordninger. Håndboken gjør arbeidsdagen til dine ansatte lettere og de vil bli mer selvhjulpne. Håndboken sørger for at alle ansatte raskt og enkelt finner svar på det de lurer på, gjennom en oversiktlig innholdsfortegnelse og søkefunksjon.

HMS-håndbok HMS-håndboken er utformet slik at du kan enklere håndtere komplekse HMS-forskrifter og følge opp krav til oppfølging av internkontrollforskriften. HMS-håndboken bistår din bedrift med å organisere rutiner og dokumentere for de lovpålagte HMS-kravene som stilles av arbeidstilsynet. Regelverket i HMS-håndboken oppdateres når nye lovverk tas i bruk. Alltid på nett, uansett hvor du er.

Usikker på hvilke funksjoner dere trenger i et personalsystem? Ta denne quizen.

Egendefinerte håndbøker Hvis du ønsker å definere egne håndbøker er Evolution håndbok-modulen utmerket til dette. Du kan sette opp håndbøker helt spesialtilpasset din virksomhet. Dette kan for eksempel være håndbøker som organiserer arbeidsrutiner, produkt, opplæring og kvalitetssikring. Her er det bare fantasien som setter grenser. Det er helt enkelt: opp til deg.

Våre kompetente rådgivere bistår med blant annet:

  • Kartlegging av interne rutiner og retningslinjer
  • Bearbeide og skreddersy innhold til digital håndbok
  • Implementere håndbøkene i deres virksomhet

Les mer om våre tjenester innen Digitale Håndbøker her.

Vi har håndbøker i Evolution, men hvis du kun er på utkikk etter digitale håndbøker og personalregister, så ber vi deg følge denne lenken til Improver av 4human HRM.

Monique Eliassen
Mobil: 41 41 65 88
Epost: me@4human.no

Monique Eliassen er rådgiver og spesialist innen Digitale Håndbøker. Med sin erfaring innen rekruttering, HR, ledelse og leveranse av Digitale Håndbøker, hjelper hun våre kunder med etablering av våre nettbaserte håndbøker. Med Moniques mange års erfaring I dette arbeidet, er våre kunder I trygge hender.

Monique brenner for å tilfredsstille kunders behov, samarbeid og å styrke relasjoner. Nå jobber hun fast med å bistå kunder med etablering med nye håndbøker og som rådgiver. Med sin erfaring innen rekruttering, HR og ledelse har Monique et unikt perspektiv på hva som skal til for å bistå kunder med etablering av digitale håndbøker.

Kontakt Monique for demo av håndbøker

Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og/eller endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Meld deg på Nyhetsbrev