Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Hvor skal vi starte med håndbøker?

  • Hvordan kommer vi i gang med håndbøkene?
  • Vi synes det er vanskelig å tilpasse håndbøkene, kan du hjelpe?
  • Vi har trenger opplæring i håndbøkene, kan vi få hjelp?
  • Vi ønsker en sparringspartner i etableringen, kan du hjelpe oss?
  • Vi trenger hjelp til å få alt på stell!
  • Hva er beste praksis ved oppsett av håndbøker?

Kjenner du deg igjen i noen av disse spørsmålene? Vi kan bistå dere med skreddersøm av deres håndbøker, slik at de blir deres egne.
Sammen kan vi få samlet og strukturert opp deres interne rutiner, prosedyrer og guider på et sted, i en oversiktlig og brukervennlig løsning. Vi hjelper deg gjerne!

Les om våre digitale håndbøker her.

Kontakt oss

*Ditt personvern er viktig for oss. Du kan når som helst trekke samtykket tilbake og endre dine e-postpreferanser. Personvernerklæring.

Monique Eliassen
Mobil: 41 41 65 88
Epost: me@4human.no

Monique Eliassen er rådgiver og spesialist innen Digitale Håndbøker. Med sin erfaring innen rekruttering, HR, ledelse og leveranse av Digitale Håndbøker, hjelper hun våre kunder med etablering av våre nettbaserte håndbøker. Med Moniques mange års erfaring I dette arbeidet, er våre kunder I trygge hender.

Monique brenner for å tilfredsstille kunders behov, samarbeid og å styrke relasjoner. Nå jobber hun fast med å bistå kunder med etablering med nye håndbøker og som rådgiver. Med sin erfaring innen rekruttering, HR og ledelse har Monique et unikt perspektiv på hva som skal til for å bistå kunder med etablering av digitale håndbøker.

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Stensarmen 16, 3112 Tønsberg
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev