Hvordan bygge det perfekte onboardingprogrammet og hvordan digitaliserer man det?

Gratis Frokostseminar | 08:00 - 09:30

Fullt for denne gang…

Beklager at våre populære frokostseminar om onboarding er fullt for denne gang, men du må gjerne delta på et av våre webinar ved å klikke på lenken under.

Påmelding: Webinar Onboarding 2019.

Webinaret var supert og systemet ser veeeldig bra ut 👌👌 – Evie

Nedtelling til neste seminar

Dag(er)

:

Time(r)

:

Minutt(er)

:

Sekund(er)

Frokostseminar

Du vil lære mer om:

Trine Landøy, tidligere gründer av Onboardingtips.no vil gi deg en grundig innføring i hvordan du kan bruke mobiltelefon og digitalisering for å skape bedre arbeidsmiljø og få nyansatte produktive raskere enn tidligere. Hun vil vise hvordan digitalisering og samspillet mellom ny teknologi og ledere vil kunne bidra til økt gevinst og redusert turnover for alle bedrifter. 

I dette frokostseminaret skal vi gå igjennom

  • Digitalisering av onboardingprogrammet
  • Hva som må være med i et onboardingprogram
  • Hvorfor det er viktig med et onboardingprogram
  • Hva du må tenkte på når du bygger et onboardingprogram
  • Lære deg hvordan du benytter deg av den verdifulle pre-boarding fasen

Visste du at…?

  • 25% av de nyansatte slutter før det har gått et år. ¼ av investeringen din er tapt før den nyansatte i det hele tatt har startet å produsere noe selv (UrbanBound 2018).
  • 66% bytter jobb innen 5 år. 66% av unge medarbeidere forventer at de vil bytte jobb FØR de har vært i selskapet i 5 år (Deloitte).
  • «Medarbeidere vil allerede etter 10 dager avgjøre om de har til hensikt å bli i organisasjonen, eller om de vil begynne å se seg om etter ny jobb (Research by the Office of State personell).
  • Det er 69% større sannsynlighet for at en ansatt som deltar i et organisert onboardingsprogram blir værende i virksomheten opp til tre år, enn en ansatt som ikke deltok i et slikt program (Bauer, 2010).

Informasjon

Adressen: Rådhusgata 23B 0158 Oslo

Klokken: 08:00 – 09:30

Frokost serveres fra klokken 08:15

Gratis seminar, bindende påmelding. Avmelding må skje senest 24 timer før seminarstart. Møter man ikke opp blir man fakturert kr 500,- for mat og administrasjon. 

4human HRM

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.

KONTAKT OSS

   salg@4humanHRM.no
   97 00 99 95       + tast 1
   Rådhusgata 23B, 0158 Oslo
   Tuneveien 89, 1712 Grålum

   Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger
   Meld deg på Nyhetsbrev