Den Digitale Ansattreisen: En innføring i vår HRM-løsning!

Gratis Webinar | 13-15 og 27-29. januar 2021 | Vi snakker om inkluderende onboarding, funksjonaliteter i vår HRM-løsning, strategisk HR og mer...
4human HR webinar

Vi i 4human har gleden av å invitere deg til gratis miniwebinar fordelt over 2 uker. Webinaret består av 2 forskjellige og lærerike seanser, og 1 spennende paneldebatt på slutten. Velg datoene som best passer for deg, og vel møtt!

Du melder deg på under hver seansebeskrivelse!

Hva skal vi snakke om?

Har du tenkt på hva som skjer etter at en nyansatt har skrevet under på arbeidsavtalen? Hvilke funksjoner trenger din bedrift for å følge opp ansatte fra den dagen jobbkontrakten blir signert? Dette vil vi vise deg i dette miniwebinaret, hvor vi gir deg en innføring i våre funksjonaliteter i HRM, og hvordan du kan bistå med en aktiv og inkluderende onboarding av nye medarbeidere, ved å bruke vårt HR-system.

For å avslutte med stil, vil vi ha en spennende og interaktiv paneldebatt på slutten, hvor vi vil belyse temaer som HR Master og Lønnsmaster. Vi vil også drøfte rundt dette med strategisk og operasjonell HR!

Miniwebinaret består av 3 seanser som vil vises 2 ganger. Du kan velge hvilken av dem du vil melde deg på, eller du kan melde deg på alle sammen. Husk å huke av datoene som best passer for deg. Du vil i webinaret kunne chatte med oss og sende inn dine spørsmål underveis.

Vi vil også ha en spennende overraskelse på lur, hvor du etter webinaret vil bli tilsendt vår GRATIS sjekkliste til en bedre onboardingsprosess!


Våre foredragsholdere

Informasjon

Når: 13-15. januar og 27-29. januar 2021.
Tid: Kl.10.00 alle webinardager.
Hvor: Fra stuen.
Pris: Gratis.

Pål Kristian Eggen

Pål Kristian Eggen

Strategic Business Manager

Gørill Lødding Myrhaugen

Gørill Lødding Myrhaugen

Senior Leveransekonsulent

Bjørnar T. Andersen

Bjørnar T. Andersen

Administrerende Direktør

Seanse 1- Funksjonalitetene i HRM

13. januar kl 10.00-10.15 / 27. januar kl 10.00-10.15

I den første seansen vil en av våre gründere, Pål Kristian Eggen, vise deg funksjonalitetene som ligger i 4human HRM. Her vil du som leder få en innføring på hvordan du kan bruke vår digitale HRM-løsning, og hvordan du på best mulig måte kan få en god oversikt over dine og dine nye medarbeiders´ oppgaver, kurs, roller, i tillegg til nyttig informasjon om selskapet. Vi vil også vise deg hvordan du kan registrere og få oversikt over den ansattes timer og fravær. Alt dette er samlet på en plass, uten at du trenger å være avhengig av Excel-dokumenter eller andre notatblokker.

Seanse 2- Hvordan fungerer en aktiv og inkluderende onboarding?

14. januar kl 10.00-10.10 / 28. januar kl 10.00-10.10

Du bruker tid og krefter på å finne den rette kandidaten. Men har du tenkt på hva som skjer etter kontraktsignering og frem til første arbeidsdag? Gørill Lødding Myrhaugen, Senior Leveransekonsulent i 4human, vil sammen med Pål Kristian ta deg igjennom onboardingsprosessen av nye ansatte. Her vil de vise deg steg for steg, hvordan prosessen fungerer i vårt HRM-system fra kontraktsignering og frem til første arbeidsdag. En god og vellykket onboarding vil gi økt motivasjon til den nyansatte, som vil føle seg ekstra ivaretatt av selskapet allerede før første dag på kontoret!

Seanse 3- Spennende Paneldebatt!

15. januar kl 10.00-10.40 / 29. januar kl 10.00- 10.40

Vi avslutter webinaret med en spennende paneldebatt ledet av direktør, Bjørnar T. Andersen. Her vil vi se nærmere på begreper som lønnsmaster og HR-systemet som Master. Vi vil også diskutere temaer som integrasjoner, medarbeidersamtaler og mikrolæring, og belyse litt rundt dette med strategisk og operasjonell HR.

Du vil her også kunne sende inn dine spørsmål underveis.

Høres dette spennende ut? For registrering, gå til kontaktskjema som ligger under hver seansebeskrivelse. Vel møtt!

Innen HRM leverer 4human HRM leder- og personalsystemet Evolution. Dette komplette lederverktøyet forenkler og forbedrer lederens oppgaver og rutiner, gjennom bedret kontroll, enkelhet og organisering.
KONTAKT OSS
   salg@4humanHRM.no    97 00 99 95       + tast 1    Rådhusgata 23B, 0158 Oslo    Tuneveien 89, 1712 Grålum    Skogstøstraen 25, 4029 Stavanger    Meld deg på Nyhetsbrev